České potravinářské fórum
24.09.2014
Přidejte si konferenci do kalendáře.
 
Hotel Jurys Inn, Sokolovská 11, Praha 8
 

České potravinářství se dlouhodobě potýká s řadou problémů. Může za to jak nová česká i evropská legislativa, dovoz levných a nekvalitních potravin ze zahraničí, tak změny chování na straně spotřebitele. Svůj podíl mají ale také výrobci a prodejci – ať už možným šizením výrobků, špatnému označování alergenů ve výrobcích nebo chybným skladováním produktů. Jak velké musí být pokuty, aby se situace neopakovala, a je pravda, že jsou to zákazníci, kteří vyžadují především levné potraviny.

Lidé se stále více začínají zabývat tím, odkud jídlo pochází a kdo ho vyrábí, objevili kouzlo lokálních výrobků, farmářských trhů či možnosti vypěstovat si svépomocí zeleninu i ve velkých městech.

V poslední době se navíc rozmnožily případy, kdy výrobky neobsahují to, co je deklarováno. Zákazníci jsou zmateni množstvím značek jako je Klasa, Bio, Naše Bio, Regionální potravina – jedná se skutečně o zaručeně dobrou kvalitu? 


Co nového přinese změna legislativy a jak budou vypadat kontroly? Proč je dobré preferovat české potraviny? Dozvíte se na konferenci České potravinářské fórum.


Těšíme se na vás na Českém potravinářském fóru.

Za tým B.I.D. services, s. r. o.

Helena Sochrová
manažerka konference

Program
Partneři konference
  • Ceska informacni agentura, s.r.o.
Poplatky
Registrační poplatek 3300,- Kč
Registrační poplatek pro státní, veřejný a neziskový sektor 2300,- Kč
Množstevní sleva pro dva a více účastníků 10%
Sleva pro účastníky konference AgroCon 3.6.2014 30%
Newsletter
Nepropásněte žádnou zajímavou konferenci. Přihlašte se a my vám budeme posílat plánované konference na váš email